Câștigă DVD-ul ”OCTAV”

Filmul românesc cu cei mai mulți spectatori în cinema în 2017, ”Octav”, este disponibil din luna mai și pe DVD. Discul include, pe lâng film, un making of extins cu imagini din culisele filmării uneia dintre cele mai de succes producții românești. Cu doar un click de mouse, pe europafm.ro poți câștiga, prin tragere la sorți, unul din cele 5 DVD-uri ”Octav”.

Filmul „Octav” spune povestea lui Octav (Marcel Iureș), un bărbat în vârstă, care se reîntoarce la conacul copilăriei sale aflat undeva în zona rurală a României, cu dorința de a-l vinde. Ajuns aici, după o absență de zeci de ani, o fetiță ce-i pare cunoscută îl poartă într-o călătorie minunată în timp, înapoi la anii copilăriei sale pentru a-l ajuta să-și redescopere bucuria de a trăi.

Lung-metrajul „Octav”, o coproducție România — Marea Britanie, realizată cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, producător Adela Vrînceanu Celebidachi, a primit de la lansare până în prezent numeroase premii și nominalizări internaționale și naționale.

Câştigătorii concursului sunt: Ecaterina Molistean din Târgu Mureş, Mădălin Nicușor Popescu din Ploieşti, Marcel Manea din Bucureşti, Maria Elena Cojocaru din Craiova şi Lăcrămioara Lebada din Iaşi.

DVD-ul ”Octav” poate fi cumpărat de pe website-ul oficial al filmului www.filmuloctav.ro și din rețeaua Cărturești.