Confidenţialitate

Câștigă ”Dansul dragonilor”, cartea a V-a din ”Cântec de gheață și foc”

Europa FM și Editura Nemira continuă concursul care te ajută să completezi seria de cărți din Cântec de gheață și foc, saga ce a dat naștere celui mai popular și urmărit serial HBO, Urzeala Tronurilor. Ai șansa să câștigi prin tragere la sorți câte 1 volum din cunoscuta serie scrisă de George R.R. Martin. E simplu: Trebuie doar să te înscrii la concurs printr-un click pe butonul de mai jos!

În săptămâna 8-15 iulie poți câștiga al cincilea volum din Cântec de gheață și foc, de la Editura Nemira: Dansul Dragonilor. Câștigătorul va fi anunțat pe 15 iulie.

Regina Daenerys Targaryen are mii de vrăjmași care pornesc pe urmele ei. Și Tyrion Lannister vrea s-o găsească, împreună cu aliații lui. Există însă un tânăr care nu o caută pentru a se răzbuna… Pretutindeni se reaprind dispute, au loc trădări și o mulțime de preoți, soldați, nobili și sclavi înfruntă obstacole imposibile. ă. Capricioasă și imprevizibilă, soarta aduce un dans pe viață și pe moarte.

„Un roman care te ține cu sufletul la gură, oriunde te-ai afla. George R.R. Martin este o voce puternică, inconfundabilă, care vorbește desăvârșit limba visătorilor.”
The Guardian

„Pasiunea lui George R.R. Martin pentru fantezia sofisticată, cu adevarat bizară, străbate ‘Dansul dragonilor’ ca un vis febril, ca o fantasmă. […] Talentul sclipitor de a crea atmosferă prin descriere este o marcă proprie literaturii sale, decorul fiind mult mai mult decât recuzita de pe o scena pictată.“
Los Angeles Times

„ ‘Dansul dragonilor’ este o lectură captivantă, uneori frustrantă, dar cel mai adesea încântătoare, așa cum e literatura fantasy de cea mai bună calitate. După ce ai devorat romanul, te întrebi din nou pe când următorul volum.“
Barnes and Noble

Câștigătoarea cărții Dansul Dragonilor este Dumitrescu Claudia, din București.

[butonconcurs optiune=”GOT5″]Vreau cartea a V-a din Cântec de gheață și foc![/butonconcurs]