Confidenţialitate

Câștigă cu Doppelherz Kollagen Beauty în Weekendul Divelor

Primăvara aduce un val de flori şi urări pentru cele care fac viaţa să capete un farmec aparte. Fie că este vorba despre mama, soție, prietena sau colega de birou, în Weekendul Divelor punem doamnele pe primul loc și le facem să se simtă speciale!

Simte-te ca o divă cu Doppelherz Kollagen Beauty! Creat special pentru femeile care știu că frumusețea trebuie hrănită din interior.
În acest weekend, pe 7 și 8 martie, te așteptăm pe pagina  de facebook Radio Europa FM să participi la concurs! Împărtășește-ne într-un comentariu la postarea despre Doppelherz Kollagen Beauty  “Care este ritualul tău zilnic pentru menținerea unui aspect sănătos al pielii?” și poți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 6 premii oferite în Weekendul Divelor de Doppelherz: O cutie cu 30 de flacoane Doppelherz Kollagen Beauty & un cooler bag!

Cele mai frumoase mesaje vor fi premiate luni, 9 martie!

De ziua ta, îți dorim o primăvară plină de vitalitate și frumusețe hrănită din interior!

Iata cateva caracteristici ale produsului Doppelherz Kollagen Beauty : Conține Peptide de colagen pentru creșterea elasticității pielii, Vitamina C – care contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a pielii, Vitamina A, Biotină și oligoelementul Zinc, care contribuie la menținerea sănătății pielii, Cuprul contribuie la menținerea sănătății țesuturilor conjunctive! În plus,  Kollagen Beauty de la Doppelherz are un gust foarte plăcut de litchi și pepene galben!

Concurs câștigat: Petra Bianca Hermina, Taran Veronica, Preda Raluca-Ioana, Mădălina Ceaușescu, Crăciun Angela, Dorina Niga

Regulamentul concursului