Câștigă cărțile pentru copii „Pisicile războinice – CARTEA I – ÎN INIMA PĂDURII” și ”Urzeala Tronurilor (Cântec de gheață și foc)”

Europa FM te ajută să le faci copiilor un cadou captivant format din două cărți care au întrecut orice așteptări și au succes în toate colțurile lumii.

„Pisicile războinice” de Erin Hunter de s-au vândut în mai mult de 14 milioane de volume în peste 20 de țări și au apărut pe lista New York Times a celor mai vândute titluri.

De generații întregi, patru clanuri de pisici sălbatice conviețuiesc în pădure, departe de oameni. Au un cod al onoarei și prețuiesc loialitatea. Se antrenează ca războinici pentru a-și proteja Clanurile. Se vindecă de boli cu remedii naturiste. Respectă legile statornicite de înaintași. Sunt ghidați în acțiunile lor de spiritele strămoșilor războinici, reuniți în Clanul Stelelor.

Echilibrul se perturbă atunci când mai mulți războinici de seamă mor unul după altul, în moduri care de care mai misterioase. Pisicile din Clanul Tunetului sunt în mare primejdie, iar sinistrul Clan al Umbrelor devine tot mai puternic pe zi ce trece. În tot acest haos apare Roșcovanul, un biet pisoi de casă. În ciuda prejudecăților din clan legate de pisicile domestice, Roșcovanul primește numele Labă de Foc și devine astfel ucenic al Clanului Tunetului. Nimeni nu se aștepta, dar fostul pisoi de casă va dovedi că este un războinic mai viteaz decât pisicile care trăiesc dintotdeauna în sălbăticie.

Volumul „Pisicile războinice” de Erin Hunter cuprinde hărți și simboluri din viața pisicilor războinice.

Cartea ”Urzeala Tronurilor (Cântec de gheață și foc)” de George R.R. Martin a apărut prima dată acum 21 de ani și ea a generat unul dintre cele mai populare seriale TV contemporane: ”Game of Thrones” e numele serialului, tradus în română ca ”Urzeala tronurilor”. Seria de cărți pe care se bazează se numește ”A Song of Ice and Fire (Cântec de gheață și foc)”, iar primul volum al seriei, ”Urzeala Tronurilor (Cântec de gheață și foc)” de George R.R. Martin , este cel pe care îl puteți câștiga simplu pe europafm.ro.

Concurs câștigat de Nistor Ioana, din Constanța