Câștigă cărțile din seria Mindfulness pe înţelesul tuturor de la Editura Herald

Cu doar un click de mouse puteți câștiga pe www.europafm.ro un pachet format din două cărți populare din colecția ”Mindfulness pe înţelesul tuturor” de la Editura Herald.

Cu mai mult de un sfert de milion de exemplare vândute, ”Mindfulness pe înţelesul tuturor” de Bhante Gunaratana este una dintre cele mai influente cărți dedicate atenției conștiente și o excelentă introducere în meditație. Este o carte pe care oamenii o citesc, o iubesc și și-o dăruiesc unii altora – o carte despre care vorbesc și scriu, asupra căreia reflectează și la care se întorc iar și iar.

Cea de-a doua carte din pachetul pe care îl puteți câștiga la concursul online este din aceeași serie ”Mindfulness pe înţelesul tuturor”: ”Mindfulness: 8 paşi către fericire” de Bhante Gunaratana.

În stilul său clasic şi captivant, Bhante Gunaratana analizează amănunţit Nobila Cale Octuplă. cea mai profundă învăţătură a lui Buddha referitoare la curmarea suferinţei.

Prin sfaturi punctuale şi uşor de înţeles, ”Mindfulness: 8 paşi către fericire” pune la dispoziţia cititorilor metode iscusite de a gestiona furia, de a trăi în mod corect, de a cultiva prietenia plină de iubire şi de a depăşi obstacolele mintale care apar în calea adevăratei fericiri.

Indiferent dacă sunteţi experimentat în practica meditaţiei sau începător in domeniu, acest ghid realist şi blând vă va ajuta să transpuneţi esenţialul învăţăturilor budiste în fiecare aspect al existenţei dumneavoastră.

Concurs câștigat de Girneata Mihaela Catalina