Câștigă cărțile ”Cum să medităm – Ghid practic pentru atingerea echilibrului interior” și ”Cartea Înțelepciunii”

Lumea modernă se confruntă cu nenumărate provocări. Învățăturile tradiționale ne prezintă agitația minții ca sursă principală a acestor provocări. Cartea ”Cum să medităm – Ghid practic pentru atingerea echilibrului interior”, de Kathleen McDonald (Sangye Khadro), este un remediu practic pentru acest important neajuns.

Cea de-a doua carte pe care o puteți câștiga pe europafm.ro în pachetul oferit de Editura Herald este ”Cartea Înțelepciunii” de Ibn ‘Arabi, una de referință pentru cei care caută dezvoltarea personală cu ajutorul cărților.

Referindu-se la complexitatea operei lui Ibn ‘Arabi, Charles-André Gilis scrie în introducere că această „aarte, a cărei traducere integrală o prezentăm acum, are, în cadrul esoterismului islamic și în intregul univers tradițional, o funcțiune de excepție.

Transmisă, cu acest titlu, «celui mai mare dintre Maeștri» (al-Shaykh al-Akbar) prin Profetul însuși, ea conține o doctrină universalăde o altitudine metafizica și de o amploare existențială și ciclică fără pereche.”

Concurs câștigat de Adrian Matache-Pop