Câștigă cărțile ”Cum gătim realitatea – Rețetar de spiritualitate pentru oameni sceptici” de Daniela Andreescu și ”Mindfulness zi de zi” de Jon Kabat – Zinn

Dacă aveți cont creat pe www.europafm.ro, puteți câștiga la finalul lunii februarie, prin tragere la sorți, un pachet compus din cărțile ”Cum gătim realitatea – Rețetar de spiritualitate pentru oameni sceptici” de Daniela Andreescu și ”Mindfulness zi de zi” de Jon Kabat – Zinn de la Editura Herald.

Cartea ”Cum gătim realitatea – Rețetar de spiritualitate pentru oameni sceptici” de Daniela Andreescu vă invită la o incursiune în „bucătăria vieţii”. În acest „reţetar”, veți găsi multe dintre felurile în care ne întâlnim cu realitatea: modele pe care le urmăm, scopuri și dorințe care ne atrag, preocuparea pentru alegeri și încredere, pentru stres și fericire, aspirația către spiritualitate. Alături de reflecții și de meditații, veți descoperi aici exerciții practice care favorizează cunoașterea de sine și schimbarea pozitivă. Prin gândire critică, dar și prin jocurile imaginației, cartea îndrumă creșterea personală, buna conviețuire cu sine și cu cei din jur şi, poate în primul rând, îndeamnă la recunoașterea libertății.

Pentru a ne permite nouă înșine să fim cu adevărat în contact cu locul în care ne aflăm deja și cu situația în care ne aflăm, indiferent care sunt acestea, trebuie să „punem pe pauză” experiența noastră un timp îndeajuns de lung pentru a-i permite momentului prezent să ne pătrundă, suficient de lungă încât să putem simți cu adevărat momentul prezent. Cartea ”Mindfulness zi de zi” de Jon Kabat – Zinn își ajută cititorii să facă fix acest lucru.

Concurs câștigat de Andronache Maria-Ion