Câștigă cărțile ”Configurați pentru iubire” de Stan Tatkin și ”Geografia intimă a femeii” de Natalie Angier

În săptămâna în care toți caută să-și exprime iubirea față de partener, Europa FM și Editura Herald vă oferă șansa să câștigați simplu, prin tragere la sorți, un pachet format din cărțile ”Configurați pentru iubire” de Stan Tatkin și ”Geografia intimă a femeii” de Natalie Angier.

”Configurați pentru iubire” de Stan Tatkin este un ghid complet pentru înțelegerea creierului propriului partener și pentru angajarea într-o relație romantică bazată pe iubire și pe încredere.

Prin sintetizarea rezultatelor multor cercetări despre mecanismele iubirii ce țin de neuroștiință, teoria atasamentului si reglarea emotiilor, aceasta carte prezinta zece principii calauzitoare ce pot imbunatati orice relatie.

”Geografia intimă a femeii” de Natalie Angier pune în lumină frumusețea și puterea interioară a arhetipului feminin, trecând prin teoria evoluționistă, prin biologie, neurochimie și prin diverse ipoteze științifice. Această carte este un ghid esențial pentru cei care vor să afle orice: de la organe la orgasme, de la hormoni la histerectomii. Cu ajutorul clarității, al cunoștințelor sale în domeniu și al unei extraordinare exuberanțe de limbaj, autoarea demontează miturile care încă înconjoară corpul feminin.

Concurs câștigat de Andreea Rușneanu


Articole Similare