Câștigă cartea ”Turistul interior – Un ghid turistic pentru a descoperi cele mai fascinante meleaguri ale personalității tale”, de Allan Percy

Cu doar un click de mouse, pe europafm.ro poți câștiga una dintre cele mai de succes cărți scrise de Allan Percy: ”Turistul interior – Un ghid turistic pentru a descoperi cele mai fascinante meleaguri ale personalității tale”.

În această vară, la editura Herald, în Colecția Colibri, a apărut volumul ”Turistul interior – Un ghid turistic pentru a descoperi cele mai fascinante meleaguri ale personalității tale”, de Allan Percy. Deși avem posibilităţi aproape nelimitate de a călători în orice colţ al lumii, poate cel mai neexplorat teritoriu este interiorul nostru. ”Turistul interior” ne pune la dispoziţie hărţile necesare pentru a iniţia această călătorie pasionantă, cu destinaţie necunoscută.

Allan Percy este expert în coaching şi în tehnici de îndrumare personală. Actualmente lucrează în calitate de consultant editorial în domeniul formării şi dezvoltării umane. Călătoreşte în toată lumea în căutarea unor noi surse de inspiraţie pentru cărţile sale.

Pe lângă acest volum, completăm premiul și cu cartea ”Mindfulness pentru profesori – Cum să obții armonie și productivitate în clasă” , scrisă de Patricia A. Jennings, profesoară de științele educației la Universitatea din Virginia și de 40 de ani practicantă de mindfulness.

Pachetul format din cele două cărți poate fi câștigat prin tragere la sorți pe europafm.ro.

Concurs câștigat de Miron Boros