Confidenţialitate

Câștigă cartea “Promite-mi, tată!”, oferită de PaginadePsihologie.ro la Europa FM

Participă la concursul de pe europafm.ro pentru a câștiga cartea “Promite-mi, tată!”, de Joe Biden, de la PaginadePsihologie.ro.

“Un memoriu profund emoționant despre anul care avea să schimbe pentru totdeauna atât o familie, cât și o țară.

În noiembrie 2014, treisprezece membri din familia Biden se reunesc la Nantucket, pentru Ziua Recunoștinței, un obicei cu o tradiție de patruzeci de ani; singura lor rutină, pe fondul unei vieți agitate, supralicitate și mereu în văzul lumii. Sărbătoarea constituia un moment real de răgaz, de apropiere și de reflecție legat de întâmplările de peste an, dar și de ce le putea rezerva viitorul.

Anul acela era însă diferit de toți cei anteriori. Cu cincisprezece luni în urmă, Beau, fiul cel mare al lui Joe și Jill Biden, fusese diagnosticat cu o tumoare malignă pe creier și nimeni nu știa cât va mai trăi. „Promite-mi, tată!“, așa i-a spus Beau tatălui său. „Dă-mi cuvântul tău că, indiferent de ce o să se întâmple, vei fi în regulă.“ Iar Joe Biden i-a promis!

Prin scriitura intensă și imperioasă, Joe Biden îi face pe cititori să simtă, alături de el, stringența momentelor, să aibă experiența zilelor în care s-a simțit incapabil să meargă înainte, dar și a zilelor în care i-a fost clar că nu-și permitea să se oprească din asta. Această carte e scrisă de un președinte, dar, totodată, și de un tată, bunic, prieten și soț. Este o relatare despre modul în care ne susțin familia și prietenii și despre faptul că speranța, scopul și acțiunea ne ajută să integrăm durerea unei pierderi personale, în lumina unui nou viitor”, se arată în descrierea cărții, pe  PaginadePsihologie.ro.