Confidenţialitate

Câștigă cartea #LoveIsFun de Gáspár György

Editura Pagina de Psihologie a lansat cu succes cartea ”#LoveIsFun – iubirea și sexul, în același pat”, o lectură savuroasă despre labirintul emoțional al relațiilor moderne de cuplu, în care știința se îmbină cu umorul.

Volumul este semnat de către Gáspár György și Bogdan Nicolai , iar prefața cărții este scrisă de Andreea Esca.

#LoveIsFun abordează o serie de subiecte de maxim interes pentru zilele noastre, precum: siguranța relațională, (in)fidelitatea, gelozia, dragostea în vremea Facebook și a rețelelor sociale, inteligența erotică, alfabetizarea sexuală și neadevărurile pe care ni le spunem despre sex, viața de cuplu când suntem părinți, și le oferă tuturor celor care se află într-un cuplu sau sunt în căutarea unei relații o hartă care-i poate ajutasă navigheze mai sănătos printre provocările vieții în doi.

#LoveIsFun este a patra carte semnată de către psihologul Gáspár György, după ”Copilul invizibil”, ”Revoluția iubirii: o altfel de poveste despre atașament și relații” și ”Mindfulness Urban”.

Răspunde la întrebare până vineri, 9 aprilie 2021, pentru a câștiga cartea ”#LoveIsFun – iubirea și sexul, în același pat”, apărută de la Editura PaginadePsihologie.ro.Concurs câștigat de Marian Cojocaru