Confidenţialitate

Câștigă cartea “Krabat sau ucenicul vrăjitorului”, de la editura Arthur

Ascultă După-amiaza devreme, cu Denis Ciulinaru, și prinde semnalul de concurs. Trimite un mesaj cu răspunsul corect la întrebarea prezentatorului, pe WhatsApp la numărul de telefon 0728.111.222, și poți câștiga cartea “Krabat sau ucenicul vrăjitorului“, de la editura Arthur.

Descoperă o poveste cu elemente fantastice și gotice despre aventurile unui tânăr pe nume Krabat, care devine ucenicul unui meșter morar.

Krabat, un copilandru cerșetor de numai paisprezece ani, ajunge din întâmplare ucenicul meșterului morar. În timpul uceniciei sale, Krabat se confruntă cu evenimente misterioase și magice, inclusiv cu un ritual de inițiere straniu și prețul său este libertatea.

Editura Arthur aduce în actualitate un basm cu tente gotice de la unul dintre clasicii literaturii germane. “Krabat sau uncenicul vrăjitorului” de Otfried Preußler este un elogiu adus prieteniei, spus cu măiestrie de un neîntrecut povestitor.

Nu rata șansa de a descoperi lumea plină de suspans și mister creată de acest autor remarcabil! Trimite mesajul tău și poți fi unul dintre norocoșii câștigători!

Carte apărută la editura Arthur și recomandată de Europa FM.

Regulamentul concursului