Confidenţialitate

Câștigă cartea ”Ghidul copilului interior”, oferită de PaginadePsihologie.ro

Participă la concursul de pe europafm.ro pentru a câștiga cartea ”Ghidul copilului interior”, scrisă de Cathryn L. Taylor de la PaginadePsihologie.ro.

„Această carte este o hartă! Poate cea mai importantă hartă a vieții tale, una care te ajută să călătorești în timp și să vindeci traumele copilului interior.“ — Gáspár György, autor al cărții “Copilul invizibil”.

Terapeutul Cathryn Taylor ne oferă un ghid pas cu pas pentru descoperirea copiilor interiori și vindecarea rănilor lor: rușine, furie, abandon. Instrumentele necesare pentru aceste exerciții sunt imagistica ghidată, dialogul verbal și scris, lucrul în oglindă, desenatul sau identificarea unor imagini care să-ți reprezinte durerea și personajele dinăuntrul tău și ceremonia și ritualurile. Scopul acestora este de a-ți accesa amintirile timpurii, de a-ți debloca sentimentele îngropate și de a-ți oferi moduri pentru a te vindeca.

Completează formularul de mai jos, răspunde la întrebarea “Care era mâncarea preferată în copilărie și ce amintiri vă leagă de aceasta?” și poți câștiga, prin tragere la sorți, cartea ”Ghidul copilului interior”, oferită de PaginadePsihologie.ro .