Confidenţialitate

Câștigă cartea ”De la ceartă la dialog”, scrisă de John Gottman, Julie Schwartz Gottman, Joan DeClaire

Participă la concursul de pe europafm.ro pentru a câștiga cartea ”De la ceartă la dialog”, scrisă de John Gottman, Julie Schwartz Gottman, Joan DeClaire, de la PaginadePsihologie.ro.

„Tot ce faci tu e să muncești întruna!“ Sau… „Tot timpul, mă ții la distanță cu iritare!“ Sau… „De ce mă obligi să te cicălesc?!“ Sau… „Nu te lași, dacă nu faci o dramă din orice!“ Și tot așa.

Recunoașteți vreunul dintre aceste capete de acuzare? Dacă așa arată viața voastră sau dacă v-ați consumat din cauza aventurii extraconjugale care v-a distrus familia ori dacă jucați rolul de părinte în versiunea sclavului înlănțuit sub puntea unei galere, atunci… aflați că nu sunteți singuri!

John și Julie Gottman, cunoscuții cercetători americani în domeniul vieții de cuplu și familie, au extras – în urma deceniilor de studii făcute pe eșantioane însumând mii de cupluri – câteva dintre poveștile de viață reprezentative pentru zbuciumul prin care, într-un fel sau altul, trecem toți. Și le-au adunat în cartea de față, spre beneficiul cititorilor avizi să afle cum își pot salva căsnicia.

Răspunde la întrebarea de mai jos și poți câștiga un exemplar din cartea ”De la ceartă la dialog”