Câştigă „Cartea de citit în doi” de Victor Miron

Victor Miron a încercat să o promoveze în fel și chip lectura. „Cărțile pe față” și „Biblioteca din scara blocului” sunt doar câteva dintre campaniile promovate de el. Cărţile sale sunt neconvenţionale şi au reuşit să-i atragă şi pe cei care credeau că cititul unor pagini tipărite nu mai este de actualitate.

”Cartea de citit în doi”, după cum spune și numele, se citește în cuplu, cu voce tare. Prin această carte autorul își dorește să promoveze cititul ca un mod plăcut de a petrece timp de calitate alături de iubit sau iubită, „ca un club de lectură intim și exclusivist”.

„Cartea de citit în doi“ este de proză, dar conţine şi câteva poezii care au fost postate şi pe Facebook, înaintea lansării, şi au ajuns la zeci de mii de curioşi.

„În carte sunt două voci: ea şi el. Ideea e ca partea cu ea să fie citită de parteneră cu voce tare şi partea cu el să fie citită cu voce tare de partener. Ideal ar fi să fie lecturată îmbrăţişaţi şi cu un pahar de vin roşu alături”, recomandă Victor Miron.

Prin tragere la sorţi puteţi câştiga unul din cele 5 exemplare din „Cartea de citit în doi” de Victor Miron.

Concurs câştigat de Luminita Fierbinteanu, Alexandrina Olteanu, Teodorescu Alexandra, Popescu Simona şi Gaitan Georgiana Andreea