Confidenţialitate

Câștigă bilete la spectacolul Gașca Zurli: Cine este SuperMAMI?

Prinde semnalul de concurs, în direct la Europa FM, și sună primul la 0372.069.599, număr cu tarif normal. Răspunde la întrebarea „Care sunt calitățile unei Super-Mami?” și câștigi, pe loc, biletul electronic la spectacolul online Gașca Zurli: Cine este SuperMAMI?

Gașca Zurli revine pe scenă la un an de la ultimul spectacol jucat cu spectatori. Îndrăgita trupă pentru copii pune în scenă, în premieră, primul spectacol hibrid din istoria Zurli. 

Pe 7 martie aflăm, împreună, ”Cine este SuperMAMI?”.

Show-ul va avea două componente – una offline și una online. Acesta va avea loc, în același timp, și într-o sală de spectacol, dar și online, fiind difuzat live pe o platformă de livestreaming. Astfel, spectacolul de pe scenă se mută direct în casa spectatorilor.

Cine este SuperMAMI?, un spectacol altfel, un show care își propune să închidă un an greu atât pentru artiști, cât și pentru copii, deschizând ușa către noi experiențe.

Mirela Retegan, fondatorul Zurli, a gândit acest proiect inedit astfel încât interacțiunea cu publicul de acasă să fie o experiență absolut specială, emoția spectacolul trecând dincolo de ecran.

Ce se întâmplă pe scenă, se întâmplă și în casele celor care urmăresc producția pe ecrane, spectatorii online devenind parte din poveste, al optulea actor Zurli.

Cine este SuperMAMI? e un spectacol dedicat tuturor mămicilor. A fi mamă este cea mai frumoasă meserie din lume, iar personajele Zurli scot în evidență multitudinea de lucruri pe care mamele de pretutindeni le fac zi de zi. De la a hrăni copilul, la a schimba scutecele de cinci ori pe zi, făcând și curățenie în casă în același timp ori pregătind prânzul sau cina. Mamele au puteri magice, pentru că ele pot spune povești și în același timp întind rufe.

Gașca Zurli este trupa fenomen pentru copii, cu sute de mii de fani din toate colțurile lumii. De-a lungul celor 11 ani de activitate, Gașca Zurli a transformat ideea de educație într-un spectacol al imaginației. Personajele inventate de Mirela Retegan au jucat mii de spectacole pe cele mai mari scene din țară și din Europa, s-au bucurat de milioane de spectatori, iar cântele Zurli au zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. 

Mai multe detalii despre spectacol, pe platforma Streamerse.

Regulamentul concursului