Confidenţialitate

Câștigă Bătălia Sexelor și te relaxezi la hotel Majestic din Jupiter, prin Paradis-Vacanţe de vis

Vlad Petreanu și George Zafiu te ajută să pleci mai repede în vacanță. În fiecare zi din această săptămână poți câștiga un sejur pentru două persoane la hotel Majestic 3* din Jupiter, oferit de Paradis – Vacanţe de vis, agenție care oferă pentru fiecare rezervare a unui sejur pe litoralul românesc, 2 vouchere de acces gratuit în Paradis Land – singurul parc de aventură de pe litoralul românesc, situat în pădurea Comorova din Neptun.

Zilnic, între 7.00 şi 10.00, ai 10 minute la dispoziţie, după ce auzi semnalul de concurs, să trimiţi SMS la numărul 1769 (număr cu tarif normal , valabil în reţelele de telefonie Vodafone, Orange şi Telekom), cu textul DEŞTEPTAREA urmat de numele tău şi oraşul din care asculţi Europa FM.

Exemplu SMS valid: Desteptarea, Ion Ionescu, Arad

Toate SMS-urile trimise în intervalul de 10 minute vor intra în tragerea la sorţi pentru selecţia asultătorilor ce vor intra în direct în emisiunea Deşteptarea. Vor fi selectaţi o femeie şi un bărbat.

Ascultătorii selectaţi vor fi sunaţi pentru a intra în direct şi a răspunde unui set de trei întrebări de cultură generală. Cel care răspunde corect la cele mai multe dintre întrebări va fi declarat câştigător.

Dacă după epuizarea celor şase întrebări scorul este de egalitate atunci se va continua cu întrebările până când unul dintre ascultători greşeste, acesta fiind declarat învins la Bătălia Sexelor din Deşteptarea.

Regulamentul concursului Europa FM – Câștigă Bătălia Sexelor și te relaxezi la hotel 2d Neptun-Olimp

Batalia Sexelor_Paradis Land