Confidenţialitate

Câștigă Bătălia Sexelor și Deșteptarea te trimite la munte

NEOTOUR dă startul vacanțelor La Dolce Vita în Deșteptarea! Poți câștiga trei nopți de cazare, cu demipensiune,  la Hotel La Dolce Vita din Bran.

Ai 10 minute la dispoziţie, după ce auzi semnalul de concurs, să trimiţi SMS la numărul 1769 (număr cu tarif normal , valabil în reţelele de telefonie Vodafone, Orange, Digi Mobil şi Telekom), cu textul DEŞTEPTAREA urmat de numele tău şi oraşul din care asculţi Europa FM.

Exemplu SMS valid: Desteptarea, Ion Ionescu, Arad

Toate SMS-urile trimise în intervalul de 10 minute vor intra în tragerea la sorţi pentru selecţia asultătorilor ce vor intra în direct în emisiunea Deşteptarea. Vor fi selectaţi o femeie şi un bărbat.

Ascultătorii selectaţi vor fi sunaţi pentru a intra în direct şi a răspunde unui set de trei întrebări de cultură generală. Cel care răspunde corect la cele mai multe dintre întrebări va fi declarat câştigător.

Dacă după epuizarea celor şase întrebări scorul este de egalitate atunci se va continua cu întrebările până când unul dintre ascultători greşeste, acesta fiind declarat învins la Bătălia Sexelor din Deşteptarea.

Regulamentul concursului

Despre premiu și NEOTOUR

Agenția de turism NEOTOUR ți-a pregătit noi oferte speciale pentru vara 2017 și, alături de acestea, o surpriză care să-ți îndulcească zilele de relaxare: un sejur  la una din cele mai bune opțiuni de cazare în Bran: Hotel La Dolce Vita, pe care îl poți câștiga ascultând Deșteptarea, la Europa FM.

Hotel La Dolce Vita este  all season, dedicat atât vacanțelor business, cât și vacanțelor cu familia.

Agenția de turism începe vara în forță cu prețuri mici, oferindu-ți posibilitatea de a-ți rezerva sejururi atât la Hotel La Dolce Vita din Bran, cât și în alte destinații neaoșe sau din străinătate. Alege vacanțe în Grecia, Bulgaria, Turcia, Ungaria, Austria, Cehia, Italia, circuite în Europa sau sejururi exotice în Spania, Maldive, Mauritius, Dubai sau multe altele și poți fi convins căvei avea cea mai frumoasă vacanță. O vacanță pe gustul tău. Asta pentru că începutul verii vine clar cu prețuri mai mici! Dar și numeroase alte beneficii.
Iar dacă vrei și organizare de evenimente, rămâi fidel experienței. NEOTOUR și-a extins gama de servicii axându-se și pe organizarea congreselor, a conferințelor și a team-building-urilor pentru companiile naţionale şi internaţionale. Așadar, din vara asta, scapă de grija organizărilor. Datorită experienței cumulate în peste 10 de de activitate, NEOTOUR rămâne una dintre puținele agentii de turism care îți oferă posibilitatea de a-ți personaliza vacanța. Intră pe site-ul NEOTOUR și bucură-te de cele mai noi oferte.