Confidenţialitate

Câștigă Bătălia Sexelor și Deșteptarea te trimite în vacanță la mare, la Hotel Delta Jupiter 3*

Vlad Petreanu și George Zafiu te ajută să pleci mai repede în vacanță. În fiecare zi poți câștiga un sejur pentru două persoane la hotel Delta din Jupiter.

Zilnic, între 7.00 şi 10.00, ai 10 minute la dispoziţie, după ce auzi semnalul de concurs, să trimiţi SMS la numărul 1769 (număr cu tarif normal , valabil în reţelele de telefonie Vodafone, Orange şi Telekom), cu textul DEŞTEPTAREA urmat de numele tău şi oraşul din care asculţi Europa FM.

Exemplu SMS valid: Desteptarea, Ion Ionescu, Arad

Toate SMS-urile trimise în intervalul de 10 minute vor intra în tragerea la sorţi pentru selecţia asultătorilor ce vor intra în direct în emisiunea Deşteptarea. Vor fi selectaţi o femeie şi un bărbat.

Ascultătorii selectaţi vor fi sunaţi pentru a intra în direct şi a răspunde unui set de trei întrebări de cultură generală. Cel care răspunde corect la cele mai multe dintre întrebări va fi declarat câştigător.

Dacă după epuizarea celor şase întrebări scorul este de egalitate atunci se va continua cu întrebările până când unul dintre ascultători greşeste, acesta fiind declarat învins la Bătălia Sexelor din Deşteptarea.

Despre Hotelul Delta

Situat în staţiunea Jupiter, la numai 50 de metri de plajă, Hotelul Delta este întotdeauna alegerea perfectă pentru un sejur ideal, indiferent dacă veniâi la mare în VACANŢĂ, la EVENIMENTE sau ÎNTÂLNIRI DE AFACERI.

La Hotel Delta Jupiter, clientul este principala preocupare. De aceea, personalul este atent instruit şi selecţionat astfel încât sejurul la mare să devină o experienţă plăcută pentru fiecare.

Indiferent dacă optaţi pentru barurile, terasele, restaurantele, serviciile de agrement dedicate exclusiv copiilor sau programele de divertisment oferite de complexul hotelier, calitatea rămâne cuvântul cheie, la fel ca şi raportul calitate preţ.

“Ne place întotdeauna să avem grijă de clienţii noştri şi o facem cu dedicaţie. Pentru că în fiecare client vedem un prieten”.

Regulamentul concursului “Deşteptarea te trimite în vacanţă la hotel Delta din Jupiter”

729x90px_Hoteldelta