Câştigă Bătălia Sexelor şi Deşteptarea te trimite în vacanţă la Hotel Europa

Ascultă Deşteptarea, de luni până vineri, acceptă provocarea lansată de Vlad Petreanu şi George Zafiu la Europa FM şi poţi câştiga zilnic un sejur în staţiunea Eforie Nord, la Hotel Europa, de  4 stele.

Fiecare sejur este de două nopţi pentru 2 persoane, având demipensiune inclusă dar şi acces la Ana Aslan Health Spa.

Zilnic, între 7.00 şi 10.00, ai 10 minute la dispoziţie, după ce auzi semnalul de concurs, să trimiţi SMS la numărul 1769 (număr cu tarif normal , valabil în reţelele de telefonie Vodafone, Orange şi Telekom), cu textul DEŞTEPTAREA urmat de numele tău şi oraşul din care asculţi Europa FM.

Exemplu SMS valid: Desteptarea, Ion Ionescu, Arad

Toate SMS-urile trimise în intervalul de 10 minute vor intra în tragerea la sorţi pentru selecţia asultătorilor ce vor intra în direct în emisiunea Deşteptarea. Vor fi selectaţi o femeie şi un bărbat.

Ascultătorii selectaţi vor fi sunaţi pentru a intra în direct şi a răspunde unui set de trei întrebări de cultură generală. Cel care răspunde corect la cele mai multe dintre întrebări va fi declarat câştigător.

Dacă după epuizarea celor şase întrebări scorul este de egalitate atunci se va continua cu întrebările până când unul dintre ascultători greşeste, acesta fiind declarat învins la Bătălia Sexelor din Deşteptarea.

Regulamentul concursului Deşteptarea te trimite în vacanţă la Hotel Europa

banner Europa FM ANAHOTELS Europa - Eforie Nord