Câștigă abonamente la Festivalul Custom Reșița și cazare pentru două persoane

Festivalul Custom Reșița pregătește o experiență completă la Poiana Golului, între 5 și 7 iulie. Festivalul Custom Reșița e o reacție directă a celor care înțeleg că moștenirea industrială poate fi combinată cu speranța pentru un viitor frumos – o reconversie de la industrie la artă printr-un festival construit în jurul celui mai complet și complex gen muzical care există: rock-ul.

De la rock-ul clasic pe care tinerii anilor `80 îl ascultau în grupuri de prieteni, ascunși în apartamentele comuniste, până la rock-ul progresiv al zilei de azi, care reprezintă exprimarea unei libertăți câștigate cu greu, trecând prin alternativ sau surf rock – toate vor fi la Poiana Golului, între 5 și 7 iulie.

Cu doar un click de mouse poți câștiga o invitație pentru două persoane și cazare în cort pentru două persoane la Festivalul Custom Reșița! Până pe 23 mai poți intra în tragerea la sorți pentru a câștiga unul din cele 6 pachete pentru o experiență completă la Festivalul Custom Reșița.

*Premiile nu includ transportul și nu pot fi convertite în valoarea lor în bani. Invitațiile sunt transmise câștigătorilor în format electronic, sunt nominale, și trebuie printate pentru a putea fi folosite în incinta spațiului de desfășurare a festivalului.

Concurs castigat de

Daniel Moise, Bucuresti
Cristina Pop, Timisoara
Cosmin Morarescu, Galati
Alina Brusture, Resita
Marisena Dumitru, Bucuresti
Ioana Florica Bodogai, Bucuresti
Abrudan Dumitru, Oradea
Stefan Onea, Arad
Dragan Diana, Buzau
Ioan Meraru, Piatra Neamt
Andreea Gruita, Cluj
Alexandru Stelian Chivu, Ploiesti