Câștigă abonamente la Festivalul Custom Reșița și cazare pentru două persoane

Festivalul Custom Reșița pregătește o experiență completă la Poiana Golului, între 5 și 7 iulie. Festivalul Custom Reșița e o reacție directă a celor care înțeleg că moștenirea industrială poate fi combinată cu speranța pentru un viitor frumos – o reconversie de la industrie la artă printr-un festival construit în jurul celui mai complet și complex gen muzical care există: rock-ul.

De la rock-ul clasic pe care tinerii anilor `80 îl ascultau în grupuri de prieteni, ascunși în apartamentele comuniste, până la rock-ul progresiv al zilei de azi, care reprezintă exprimarea unei libertăți câștigate cu greu, trecând prin alternativ sau surf rock – toate vor fi la Poiana Golului, între 5 și 7 iulie.

Cu doar un click de mouse poți câștiga o invitație pentru două persoane și cazare în cort pentru două persoane la Festivalul Custom Reșița! Până pe 23 mai poți intra în tragerea la sorți pentru a câștiga unul din cele 6 pachete pentru o experiență completă la Festivalul Custom Reșița.

*Premiile nu includ transportul și nu pot fi convertite în valoarea lor în bani. Invitațiile sunt transmise câștigătorilor în format electronic, sunt nominale, și trebuie printate pentru a putea fi folosite în incinta spațiului de desfășurare a festivalului.