Câştigă 1 invitaţie dublă la piesa „O clipă de eternitate”

Câştigă 1 invitaţie dublă la piesa „O clipă de eternitate”, la Teatrul de Comedie, din Bucureşti.

În timpul unei nopți de pomină pe străzile Bucureștiului Interbelic, un tată și un fiu descoperă lumea din spatele realității imediate. Cum ar trebui să arate o astfel de lume pentru a te convinge să nu te mai întorci niciodată în cea reală? Și care sunt regulile dacă orice e posibil?

“O clipă de eternitate”, cea mai recentă colaborare a dramaturgului Filip Columbeanu și regizorului Radu Stoian va avea premiera luni, 30 aprilie 2018, de la ora 19:30 la Sala Radu Beligan a Teatrului de Comedie.

Inspirată din basmul clasic al lui Petre Ispirescu, piesa reprezintă o adaptare modernă a folclorului românesc, pusă în scenă într-o manieră avangardistă. Decorul Bucureștiul anilor ’30 este reinterpretat într-o manieră Steampunk. Impresia de călătorie în timp este creată cu ajutorul proiecțiilor vizuale, integrate în spectacol pentru a aduce un plus de valoare expresivității.

Din distribuție fac parte atât actori consacrați ai scenei românești, dar și actori aflați la început de drum: Dorin Andone, Tudor Cucu-Dumitrescu, Raluca Gheorghiu, Carmen Ionescu, Mia Crișan, Miriam Rizea, Iulia Lixandru, Petru Bălănescu-Pascu și Radu Stoian în rolul Doctorului Berzelius alături de: Alexandra Matei , Denisa Gîrneț , Horațiu Furnică , George Ciobotea.

Câştigătorii sunt: Alina Mihaela Petculescu, Cătălin Drăgan şi Lucica Roman.