Caro Emerald le pregătește un mărțisor special fanilor din România

Pe 28 februarie, la Sala Palatului din Capitală, Caro Emerald concertează în cadrul turneului internațional de promovare pentru EP-ul ”Emerald Island”.

”Va fi un concert cu piesele deja cunoscute publicului, dar și cu multe surprize și piese noi”, mărturisește artista la Europa FM.

Caro Emerald, olandeza care a debutat în 2009 cu celebra piesa “Back it Up”, este adesea lăudată pentru show-urile sale, fiind considerată drept una dintre cele mai bune voci live. După un debut fulminant cu albumul ”Deleted Scenes from the Cutting Room Floor”, inspirat din muzica anilor ‘40 – ‘50, Caro Emerald a ajuns rapid în playlistul radiourilor europene, iar piesa “A Night Like This” i-a oferit o noua prezență în clasamentele muzicale.

Albumul s-a vândut în peste 1,5 milioane de exemplare, artista fiind răsplătită și cu un Edison Award, una dintre cele mai vechi distincții din lume, oferită artiștilor cu rezultate remarcabile în industria muzicală, încă din anul 1960.

Cel de-al doilea album, ”The Shocking Miss Emerald”, apărut în 2013, a intrat direct pe prima poziție în clasamentul din Marea Britanie, fiind urmat de o lungă serie de concerte și prezențe în cadrul mai multor festivaluri din Europa.

În primăvara anului trecut, Caro Emerald a lansat EP-ul ”Emerald Island”, care dă numele turneului ce va include și concertul programat pentru începutul anului viitor la București.

Biletele pentru concertul Caro Emerald din 28 februarie sunt disponibile pe www.eventim.ro și în magazinele partenere, fiind disponibile la mai multe categorii de preț în funcție de distanță față de scenă.