Confidenţialitate

Carlos Tevez părăseşte clubul Boca Juniors: Cariera mea în Argentina s-a încheiat

Atacantul argentinian Carlos Tevez a anunţat, vineri, că va părăsi clubul său favorit, Boca Juniors, şi nu va mai juca fotbal în Argentina, sugerând, la 37 de ani, sfârşitul carierei sale.

”Cariera mea în Argentina s-a încheiat. Întotdeauna am spus că singurul club la care am să joc aici va fi Boca, fără îndoială”, a spus acesta.

Invocând motive familiale pentru această plecare, el a menţionat că ”mental nu mai are resurse pentru a continua”. ”Nu ştiu ce voi face, acum vreau să mă odihnesc şi să fiu cu familia mea”, a afirmat Tevez.

Fostul atacant al lui Manchester United, Manchester City şi Juventus Torino nu a exclus însă ideea de a juca la un club din afara Argentinei.

”Am crezut că acest moment nu va veni niciodată, dar sunt aici să vă spun că nu voi rămâne la club. Acesta nu este un rămas bun pentru că voi fi mereu aici dar nu ca jucător”, a adăugat el.

Preşedintele clubului Boca Juniors şi-a exprimat, la rândul său, speranţa că Tevez nu va spune ”adio” grupării ci doar ”la revedere”.

Carlos Tevez are contract cu Boca până la finele anului dar beneficiază de o clauză în contract care-i permite să plece mai devreme.