Carla’s Dreams lansează albumul “Antiexemplu” pe 13 mai 2017

Carla’s Dreams a anunțat că va lansa albumul “Antiexemplu” pe 13 mai 2017, în cadrul unui spectacol la Arenele Romane din București.

Noul album Carla’s Dreams va include piese deja lansate și promovate de trupă dar și câteva surprize pe care membrii proiectului anunță că le vor prezenta în premieră la concertul din luna mai.

Cea mai recentă piesă Carla’s Dreams, „Ne bucurăm în ciuda lor”, a fost lansată la începutul lunii trecute. În această vară, în a doua seară a concertului Europa FM Live pe Plajă 2016, Carla’s Dreams a urcat pe scena celui mai mare eveniment muzical de la malul mării.

Biletele la concertul Carla’s Dreams de la Arenele Romane, cu prețuri între 179 și 250 de lei, se găsesc în format electronic pe iabilet.ro si în Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1, Magazinele Uman si IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe precum și în ziua concertului la intrare.