CARGO concertează vineri în Club Live din Bucureşti

Cel mai mare club de muzică live din România, Club Live din Bucureşti, pregăteşte la sfârşitul acestei săptămâni un concert cu unul dintre cele mai puternice nume ale rockului românesc – CARGO.

Trupa CARGO va concerta vineri, după ora 22:00, în Club Live din Bucureşti, cel mai mare club de muzică live din România. Showul, susţinut de Europa FM şi organizat de Sprint Media, le va oferi fanilor şansa rîntâlnirii cu piese care au scris istorie în rockul românesc.

Înfiinţată la Timişoara în 1985, Cargo a revoluţionat rockul românesc înca de la primul album, ‘Povestiri din gară’. Succesul l-au cunoscut cu albumul din 1995, ‘Destin’, iar gloria absolută a venit în 1998, când au lansat ‘Ziua Vrăjitoarelor’ şi o broşură intitulată ‘Jurnal de bord’, cu texele tuturor cântecelor şi biografia oficială a trupei. La începuturile anilor 2000, se lansează ‘Bagă-ţi minţile în cap’, iar în 2007 Cargo a lansat un album ‘Best Of’, intitulat ‘XXII’, ce conţine 22 dintre piesele de colecţie ale trupei.

Accesul în Club Live din Bucureşti, vineri, se va face după ora 22:00. Pe www.europafm.ro, membri Club VIP Europa FM vor putea câştiga, până joi, cu doar un click de mouse, invitaţii duble la concertul Cargo.

Biletele pentru concertul Cargo din Club Live pot fi găsite online pe www.myticket.ro, www.iabilet.ro şi pe www.bestmusic.ro, la preţul unic de 50 de lei (biletele nu includ loc la masă). Rezervarea locurilor la masă se poate face la unul dintre numerele de telefon 0731348468 sau 0741141079.