Care sunt în 2018 cele mai populare căutări în rândul utilizatorilor Uber Eats din România

Miercuri, Uber Eats a făcut publice o serie de statistici privind preferințele utilizatorilor aplicației de livrare de mâncare.

Serviciul Uber Eats a fost lansat în decembrie 2015 în Toronto, iar momentan aplicaţia este disponibilă în peste 290 de oraşe din peste 30 de ţări din întreaga lume, cu peste 100.000 de restaurante partenere. Pentru a compila datele au fost luate în calcul 191 de milioane de căutări făcute de utilizatorii aplicației pe parcursul a 6 luni, la nivel european.

În România, pentru a realiza topul celor mai populare căutări în 2018 au fost luate în calcul a 811.974 de căutări, transmit reprezentanții companiei într-un comunicat remis Europa FM.

“Preferințele în materie de mâncare se află într-o continuă schimbare. Apariția consumatorilor responsabili, cărora le pasă ce impact are cina lor, va determina o mai mare amploare a veganismului, de la doar câteva procente pe țară până la o schimbare a stilului de viață pentru milioane de oameni.

Totodată, vedem o dezvoltare fantastică al aplicațiilor de livrare de mâncare, cum ar fi Uber Eats. Acestea vor transforma rapid piața de livrare de mâncare: de la o plăcere vinovată în weekend la un obicei aproape zilnic”, comentează Jeanette Mellinger, șefa diviziei de cercetare de la Uber Eats.

Cele mai populare căutări în 2018 în rândul utilizatorilor din România:

Semințe Chia

Humus

Bulgur

Vegan

Tofu

Tahini (pastă de susan)

Quinoa

Sos Sriracha

Brânză Haloumi

Curcuma

Supa Miso

Usturoi

Miere

Agave

Ghimbir

Kimchi (garnitură tradițională picantă coreeană, preparată din legume fermentate)

Pho (supă originară din Vietnam)

Trufe

Cronut (un desert hibrid, combinație dintre croissant si gogoașă)

Dovleac

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS