Care sunt drumurile închise sau cu restricții din cauza zăpezii la ora 16

La ora 16, potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române și Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere se înregistrează următoarele probleme în trafic:

Circulaţia rutieră pe tronsonul Bucureşti – Drajna al Autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa se efectuează controlat pe ambele sensuri de mers. Prima coloană de autovehicule, însoţite de echipaje de poliție şi utilaje de deszăpezire, a plecat din Drajna către Bucureşti, urmând să preia participanţii la trafic pe retur.

De asemenea, circulaţia rutieră a fost reluată pe DN1, în localitatea Lilieşti, judeţul Prahova, atât la kilometrul 74, cât şi la 76, unde au avut loc 2 evenimente rutiere, în care mai multe autovehicule au intrat în coliziune din cauza stării carosabilului. Amintim că în ambele accidente nu au rezultat victime, doar pagube materiale.

S-a închis circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 22D, între Măcin și Mircea Vodă(km 0+000 – km 30+305) din cauza viscolului puternic la sol și a vizibilității reduse.

S-a deschis circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 2N între Bogza și Dumbrăveni(km 8+000 – km 17+000).

Pe DN 1D, între Albești Paleologu – Urziceni (km 0+000 – km 27+000), începând cu ora 15:00 a fost instituită restricția de tonaj pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Pe DN 28, între Cozia – Răducăneni (km 103+000 – km 112+000), începând cu ora 15:00 a fost instituită restricția de tonaj pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS