Care este melodia care îți face poftă de vacanță? Hitul de vacanță îți aduce, zilnic, o boxă portabilă!

Deșteptarea de Vară, cu Julia Nagy și Radu Constantinescu, aduce zilnic cea mai bună muzică de ieri și de azi, care include și hiturile tale preferate în vacanță, pe care le poți asculta cât de tare dorești la boxa portabila Nomad de la INNOVATION.

Care este melodia care îți face poftă de vacanță? Scrie-ne răspunsul în această pagină și află dimineața, în direct la Europa FM, dacă ai câștigat!

Boxa Bluetooth NOMAD 215 de la INNOVATION vă permite să ascultați muzică prin conectarea la orice dispozitiv, prin intermediul streamingului audio Bluetooth, cu ajutorul unui cablu jack sau permite redarea fișierelor audio de pe un card micro SD de pâna la 32 Gb sau stick USB.

În plus, o puteți folosi ca dispozitiv handsfree Bluetooth cu microfon încorporat. În acelasi timp, este un prieten nelipsit la orice petrecere în aer liber, săli de fitness, pe plajă sau în camera de hotel. Iar pentru cea mai bună muzică de ieri și de azi puteți asculta live Europa FM sau unul dintre podcasturile Europa FM disponibile în aplicație, inclusiv în mod offline.