Care a fost prima piesă lansată de VUNK – VIDEO

Weekendul acesta este Weekend VUNK la Europa FM. Sunt două zile aflaţi, în exclusivitate, poveştile nespuse ale trupei şi ascultăm împreună piesele care au transformat VUNK într-una dintre cele mai cunoscute formaţii româneşti.

După Weekendul VUNK ne pregătim să cântăm alături de trupă şi pe plaja dintre Venus şi Saturn, VUNK revenind anul acesta la Europa FM Live pe Plajă.

Cornel Ilie, solistul trupei, a vorbit despre începuturile VUNK şi despre cum a apărut prima lor piesă.

„Eram în perioada aia când aveam 15-16 ani, când devii mai interesant sau crezi că eşti mai interesant dacă asociezi idei din acestea de cimitir, de morţi, de toate cele. Aveam noi o piesă, se numea Plimbarea mortului. Asta era prima piesă a noastră. Dura vreo cinci minute, avea vreo şase părţi, era o epopee piesa aia.

Textul era scris de un prieten. Aveam un prieten care a zis: fac eu textul. El a venit cu textul acesta şi nouă ni s-a părut foarte tare.

Încă o am, am toate piesele astea, le am înregistrate pe o casetă audio, după care le-am salvat pe un CD, după care le-am salvat pe DVD, iar acum sunt într-un laptop ca să fiu sigur că nu le pierd”, a mărturisit Cornel Ilie.