Confidenţialitate

Caracteristicile unei genți de lux. Cum recunoști calitatea? (P)

O geantă de lux este un articol produs de un brand cunoscut și apreciat. Calitatea materialelor și a finisajelor este impecabilă. Pentru a te asigura că deții un produs autentic trebuie să achiziționezi genți de lux numai din magazinele de profil, care îți oferă certificat de garanție. O geantă de lux este un exercițiu de imagine, dar și o investiție sigură pentru viitor.

Înainte de a lua decizia achiziției unei genți de lux trebuie să verifici cu atenție produsul de care ești interesată. Caracteristicile unui astfel de articol sunt greu de falsificat, deși există copii ale unor branduri celebre pe piață. Așadar, cumpără produse de cea mai bună calitate numai din magazinele de profil, cu tradiție în domeniu, pentru propria siguranță!

Factură fiscală și certificat de garanție

Atunci când vrei să achiziționezi o geantă de lux de la o firmă autorizată ai siguranța că tranzacția îți va aduce o piesă autentică. Poți cumpăra simplu și rapid, în deplină siguranță, o geantă de lux de la CreditAmanet, la un preț avantajos, mai mic decât dacă ai lua același bun de nou.

Vei primi factură fiscală și certificat de garanție, în plus, ai certitudinea că geanta aleasă este originală și bine întreținută. Unele genți de lux au chiar și sacul de protecție pentru praf original și poți să identifici un produs inedit.

Semnătură de designer

O geantă de lux, produsă de un brand de renume mondial, prezintă elemente specifice acestuia. Semnătura este unică pentru fiecare designer, elementele care o alcătuiesc nu pot fi reproduse întocmai, așadar este neasemuită și inegalabilă.

Produse din materiale exclusiviste

Gențile de lux conțin piele naturală și alte materiale textile și metalice de cea mai bună calitate. Majoritatea sunt lucrate manual, motiv pentru care la realizarea unui singur produs se muncește mai multe zile. Detaliile sunt desăvârșite, fiecare brand având propriile elemente distinctive.

Unele au în interior, pe o bucată de piele, gravat un număr unic de identificare, altele au căptușeală deosebită sau sunt impermeabile și rezistente la foc. Sunt și branduri care păstrează același număr de cusături pentru părțile componente.

Rezistență și durabilitate

Gențile de lux sunt perfect executate, făcute să reziste o viață întreagă. Dacă sunt și bine întreținute vor fi accesoriile perfecte pentru numeroase ținute extraordinare, cu ocazia unor evenimente remarcabile din viața ta.

Design original, unic

Când deții o geantă de lux trebuie să știi că ai un produs unic și original. Fiind articole lucrate manual nu sunt realizate în serie, deci nu prea sunt șanse să întâlnești o altă persoană cu o geantă identică.

Verificabile pe site-ul producătorului

Dacă vei intra pe site-ul brandului producător vei putea regăsi elementele și semnătura specifică fiecărui articol. Gențile de lux sunt impecabile, remarcabile pentru culorile specifice și nuanțele unice, putând fi verificate pe site-ul producătorului. Așadar, ai la îndemână un instrument puternic pentru a sesiza dacă există diferențe între produsul original descris de producător și geanta de lux pe care intenționezi să o cumperi.

Prețul este ridicat

Chiar și în regim de amanet, prețul unei genți de lux este ridicat. Un astfel de produs second hand este la un preț avantajos, dar nu te aștepta să fie un chilipir, nici măcar când este la promoție. Materialele, modul în care au fost lucrate și brandul sunt cele care impun valoarea ridicată pentru o astfel de geantă, care până la urmă este de lux.

Investiție profitabilă în timp

O geantă de lux autentică îți va aduce profit dacă la un moment dat vei dori să o vinzi pentru a achiziționa alte produse de calitate. Valoarea genților de lux nu scade, este în continuare pe un trend ascendent, chiar dacă apar alte serii sau colecții. Modelele brandurilor de top sunt mereu la modă și nu se devalorizează niciodată.

Gențile de lux sunt articole extraordinare, confecționate din materiale de calitate, cu finisaje uimitoare. Deși sunt articole pentru care trebuie să scoți ceva bani din portofel, vei face o investiție profitabilă, atât din punct de vedere financiar, cât și estetic.

Foto: Laura Chouette/Unsplash