”Captain America: Război Civil” , record de încasări în primul weekend în România

Filmul ”Captain America: Război Civil” a înregistrat  record de încasări în primul weekend în România încasări record de aproape 500.000 de dolari americani şi peste 87.000 de spectatori, devenind astfel cel mai bun film Disney cu supereroi din 2016, cât și filmul Disney cu supereroi care are cele mai mari încasări la lansare din toate timpurile.

Comparând cifele de deschidere ale filmului ”Captain America: Război Civil” cu ale altor producții cu supereroi, acesta conduce în top.

După primul weekend de la lansare, ”Captain America: Război Civil”  a depășit încasările cu 247% față de ”Captain America: Soldatul Iernii”, cu 188% față de ”Iron Man 3”, cu 125% încasările ”Avengers: Sub semnul lui Ultron”, preum și filmul ”Batman vs. Superman”, cu încasări mai mari cu 71%.

În noul film „Captain America: Război Civil”, de la Marvel, se produce o fractură între Răzbunători, care are drept rezultat împărţirea în două tabere – una condusă de Steve Rogers şi de dorinţa sa ca Răzbunătorii să rămână liberi pentru a apăra umanitatea fără amestecul guvernului, iar cealaltă condusă de Tony Stark şi decizia sa surprinzătoare de a sprijini coordonarea echipei de către guvern.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS