Confidenţialitate

Cântăreaţa Rita Ora, dată în judecată de Casa de discuri Roc Nation, ce îi aparţine rapperului Jay Z

Casa de discuri Roc Nation, deţinută de  rapperul Jay-Z, a intentat o plângere împotriva cântăreţei britanice Rita Ora prin care solicită desfacerea contractului, după acţiunea judiciară a acesteia din decembrie 2015, în care denunţa un presupus “abandon”, informează Contactmusic.com.

Însă, potrivit unor surse, acţiunea judiciară ar putea fi anulată, deoarece Howard King, avocatul cântăreţei britanice, a declarat că Jay Z i-a promis cânăreţei că o va elibera de contract.

 

“Suntem în curs de finalizare a acestor detalii, Jay Z s-a purtat cum nu se poate mai frumos”, a spus avocatul artistei. Singurele probleme complicate vor rămâne cele dintre Roc Nation şi Song Music, potrivit declaraţiei lui Howard E. King.

“A fost doar o mică schimbare de situaţie, pentru că Jay Z, ni s-a transmis, trebuie să dea un răspuns celor de la Sony Music, aşa încât aceasta rămâne singura problemă rămasă nerezolvată pentru ca situaţia de litigiu să dispară. Dar sperăm că Jay Z va rezolva cu Sony Music”, a explicat King.

Cântăreaţa, în vârstă de 25 de ani, membru în juriul competiţiei britanice “X Factor”, s-a alăturat casei de discuri Roc Nation când avea 18 ani.

Pe 17 decembrie, Rita Ora a depus o plângere la Curtea Superioară din Los Angeles. Potrivit Billboard, Rita Ora a spus că a trebuit să-şi finanţeze singură promovarea şi că se consideră “orfană”, abandonată de Roc Nation, care, în prezent, manifestă interes în managementul sportiv şi Tidal, serviciu de streaming aflat în competiţie cu Spotify şi Apple Music.

Rita Ora este o cântăreaţă, compozitoare şi actriţă britanică de origine kosovară, ce a debutat în 2012, cu albumul “Ora”, pe care au fost incluse single-uri precum “R.I.P.” şi “How We Do (Party)”. În 2013, Rita Ora a fost nominalizată de trei ori la BRIT Awards. Primul single de pe cel de-al doilea album al său, “I Will Never Let You Down”, a debutat în topul UK Singles Chart în 2014, Ora devenind astfel a doua cântăreaţă solo britanică cu patru single-uri pe prima poziţia în Marea Britanie, după Geri Halliwell.