Confidenţialitate

Cântăreața R&B Rita Ora va susține un recital în fața Papei Francisc la ceremonia de canonizare a Maicii Tereza

Cântăreaţa Rita Ora a anunțat că va merge la Vatican, pe 4 septembrie, pentru a susține un recital la ceremonia de canonizare a Maicii Tereza. Concertul va avea loc în prezența Papei Francisc.

Rita Ora a făcut anunțul în Statele Unite, la show-ul moderat de Jimmy Fallon.

“Mă duc la Vatican, plec mâine! Sunt o persoană legată de spiritualitate, va fi un concert memorabil pentru mine!”, a declarat artista.

Presa internațională scrie că Rita Ora şi Maica Tereza au origine albaneză. Acesta ar fi și motivul pentru care a fost aleasă să susţină un recital la ceremonia de canonizare a Maicii Tereza.

O vindecare miraculoasă a dus la propunerea de canonizare a Maicii Tereza, una dintre cele mai iubite călugăriţe din lume. În 2015, un comitet de experţi a recunoscut că Maica Tereza a vindecat, în 2008, un brazilian care avea mai multe tumori.

Rita Ora s-a născut pe 23 noiembrie 1990, în Pristina, RSF Iugoslavia, într-o familie de albanezi kosovari, care s-a mutat în Londra, când Rita avea un an.

 Ora a debutat în 2012 în Marea Britanie cu un album care conține single-urile number-one “R.I.P.” și “How We Do (Party)”.

Odată cu lansarea piesei  “Hot Right Now” (în colaborare cu DJ Fresh), Rita Ora a devenit artistul cu cele mai multe single-uri de prima poziţie în UK Singles Chart în 2012.