Când este Black Friday 2014 în România?

eMAG a lansat, în 2011, conceptul de Black Friday pe piața din România și de atunci mania cumpărăturilor în Vinerea Neagră (Black Friday) a devenit o tradiție în România, urmând ca luna aceasta să aibă loc Black Friday 2014.

Toate magazinele mari, fie din online, fie din comerțul tradițional, se pregătesc pentru Black Friday 2014.

Anul acesta, Black Friday va avea loc pe 21 noiembrie. Data nu este aleasă întâmplător.

În Statele Unite ale Americii, locul de origine al Black Friday, sărbătoarea cumpărăturilor are loc în prima zi de după Ziua Recunoștinței. Această sărbătoare americană este celebrată în a patra zi de joi din ziua noiembrie. Teoretic, Black Friday ar trebui să aibă loc și în România pe 29 noiembrie, dar românii au furat startul încă din primul an în care evenimentul a avut loc. eMAG a lansat, în 2011, conceptul de Black Friday pe piața din România cu o săptămână înaintea zilei Black Friday din SUA.

De atunci mania cumpărăturilor de Black Friday a devenit o tradiție în România, dar cu o săptămână mai devreme față de americani, urmând ca luna aceasta să aibă loc Black Friday 2014 pe 21 noiembrie.

Black Friday 2014 pe europafm.ro

În următoarele zile veți găsi pe europafm.ro informații utile pentru a vă ușura cumpărăturile de Black Friday 2014: Ce magazine participă la Black Friday 2014, Care sunt cele mai mari reduceri Black Friday?, Statisticile Black Friday din anii trecuți, Capcanele Black Friday, Drepturile cumpărătorilor, Returnarea produselor cumpărate de Black Friday.