Confidenţialitate

Tu ești vocea care contează!

Acum este rândul tău, al ascultătorului nostru, să te faci auzit. Pentru noi, tu ești vocea care contează!

Ești aici, poate chiar din prima zi. Momentul acela când ne-am întâlnit ne-a legat atât de puternic! Am trecut împreună prin multe. Au fost vremuri bune, altele pline de incertitudini.

În ultimul an, am fost fizic la distanță, dar la radio ne-am ascultat mai mult unii pe alții. Am luptat chiar și cu pandemia prin puterea cuvintelor noastre. Am învățat să simţim ce spunem.

La Europa FM, ne-am unit vocile, ne-am mărturisit dorurile, ne-am împărtășit gândurile și stările. Am pus întrebări, am găsit răspunsuri, am râs, am plâns, ne-am revoltat, am venit cu argumente, ne-am intrigat, ne-am eliberat. AM COMUNICAT. Și, împreună, am trecut mai ușor prin toate.

Pentru noi, TU ești vocea care contează! Împreună suntem Europa FM!

“Eu cred că Europa FM a devenit, de ceva timp, mai mult decât doar un radio. Europa FM e o agora, un loc în care ne adunăm, zilnic, toți cei preocupați de viața cetății, cei cărora le pasă de viața pe care o trăiesc – pe care o trăim, aici, în România, sau prin lume, risipiți de soartă dar uniți de aceeași cultură, limbă, trecut și, cu siguranță, și viitor.

Europa FM este, deci, un proiect comun, prin intermediul căruia vocile voastre, opiniile, bucuriile sau indignările voastre se fac auzite și ajung în mințile și la inimile a milioane de ascultători zilnic.

Fiecare dintre noi îi influențăm, cumva, pe cei din jur, iar prin intermediul frecvențelor Europa FM, împreună avem ocazia, zi de zi, să schimbăm în bine țara noastră și societatea noastră.

Vă invităm, deci, să participați la toate temele de discuție de peste zi, să adăugați conversației experiențele voastre personale relevante, să ne sunați sau să ne trimiteți mesaje prin Whatsapp la 0728.111.222, audio sau text – iar cele mai interesante și puternice mesaje pe care le primim vor fi premiate în fiecare seară, în Clubul de Seară, cu un kit de fan Europa FM”, a spus Vlad Petreanu în Deșteptarea.

MESAJELE PE CARE LE PRIMIM VOR FI PREMIATE IN FIECARE SEARĂ, ÎN CLUBUL DE SEARĂ, CU UN KIT DE FAN EUROPA FM.
Pentru că “TU EȘTI VOCEA CARE CONTEAZĂ și ÎMPREUNĂ SUNTEM EUROPA FM”.

Rămânem împreună și îți facem vocea cunoscută în fața celor aproape 1.700.000 de români care se adună zilnic pe frecvențele Europa FM. Postul nostru de radio își menține poziția de lider, pentru al cincilea val consecutiv.