Confidenţialitate

Campania de awareness și informare a românilor cu privire la simptomele, tratamentul și controlul astmului

Tu ce faci pentru a-ți păstra plămânii fericiți? Intră luni, 25 septembrie, pe pagina oficială de Facebook Europa FM și lasă-ne în comentarii, la postarea de concurs, răspunsul tău la întrebarea: „Tu ce faci pentru a-ți păstra plămânii fericiți?”. Poți câștiga 2 bilete VIP la meciul din Liga Campionilor CSM București – Brest Bretagne, care se va juca la Sala Polivalenta pe 21 octombrie.

Iar dacă ești pacient cu astm, este important să știi că – dacă urmezi tratamentul prescris de medic și respecți toate recomandările acestuia – poți face și tu sport.

25 septembrie marchează anual Ziua Mondială a Plămânilor, ocazie pentru noi toți de a ne aminti să avem grijă de plămânii noștri

Bolile respiratorii reprezintă o problemă și în România și facem referire aici și la astm – o afecțiune respiratorie cronică de care suferă aproximativ 1.000.000 de români, iar 1 din 10 pacienți se confruntă cu o formă severă a bolii.

Deși astmul este o boală cronică, deci nu poate fi vindecată, un plan adecvat de tratament permite persoanelor cu această afecțiune să se bucure de o viață normală și activă, inclusiv de sport.

Acesta este mesajul campaniei „e astm sever”, un demers național de conștientizare a astmului sever căruia ne alăturăm.

Mai multe detalii găsești pe www.eastmsever.ro.

Accesează regulamentul concursului aici.