Confidenţialitate

Campania inițiată de Mirela Retegan, “Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule”, a ajuns la final

Prima ediție a campaniei “Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule” , inițiată de Mirela Retegan, realizatoarea emisiunii Antrenorul Părinților, a ajuns la final.

În plină pandemie, Mirela Retegan, Gașca Zurli și toți cei implicați au reușit să facă un 1 iunie mai vesel pentru 1000 de copii din secțiile de oncopediatrie din țară.

În campania “Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule” au fost implicați peste 1.000 de oameni, care au făcut cadouri sau au înregistrat mesaje de încurajare pentru copiii bolnavi de cancer.

Campania “Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule” a însemnat peste 800 de oameni care au donat în cadrul strângerii de fonduri, 20 de vedete care au înregistrat mesaje pentru micuții din secțiile de oncopediatrie din țară, 4.000 de pungi cu daruri de la Zurli și brandurile partenere.

Gașca Zurli a ajuns, în trei zile, în șapte spitale din România, pentru a duce cadourile copiilor.

Kaufland România a fost primul brand care s-a alăturat proiectului, susținând atât financiar, cât și cu produse proprii campania. Dr. Oetker a ajutat cu produse, dar și cu bani, știind ca o astfel de campanie implica și costuri, nu doar bucurii. Bioderma știe cât de importantă e igiena personală, mai ales în spital, așa că a trimis 1.000 de produse de îngrijire speciale pentru copii. Tedi și oamenii lui au ajutat cu sucuri și au făcut pachețele cu mousse-uri, biscuiți și alte produse pentru cei mici.

Edenia și Vache Qui Rit au adus cutiuțe pentru activități de recreere. Charmony și-au oprit produția obișnuită și au confecționat special pentru campanie 500 de măscuțe din material textil, colorat. Oamenii de la de la VreauTipar.ro au trimis cartonașe de colorat pentru copiii care își petrec zilele pe patul de spital. Nu în ultimul rând, Magazinul Zurli s-a mobilizat și a trimis pentru fiecare suflet din cele șapte secții de oncopediatrie cărți de joc, jucării, cărți de colorat și CD-uri cu muzică.

“Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc! Aș vrea să spun de 1000 de ori mulțumesc în numele fiecărui copil pe care l-am bucurat, în numele fiecărui părinte care a fost copleșit de emoție, în numele fiecărui cadru medical care a zâmbit atunci când am ajuns în spitale. O mână de oameni, 1000 de suflete și un munte de bunătate au făcut în trei săptămâni să se învârtă Pământul cu bucurie”, spune Mirela Retegan, inițiatoarea proiectului.