Confidenţialitate

Cameron Diaz nu crede că va mai juca în filme

Actrița Cameron Diaz nu crede că va mai juca în noi producții, ea căutând să se dedice tot mai mult vieții de familie, despre care spune că o face fericită.

„Copilul și soțul meu mă împlinesc cel mai mult, sunt cei mai importanți din viața mea, sunt totul pentru mine. Pare că am așteptat până acum să mă bucur de aceste lucruri, iar împlinirile din carieră au avut loc înainte, tocmai ca să mă pot concentra acum pe viața de familie.

Nu spun niciodată niciodată, nu sunt genul acela de persoană. Voi mai juca în filme vreodată? Nu-mi mai doresc asta, dar nu se știe”, a spus Cameron Diaz într-un interviu pentru Radio Andy, din SUA.

”Nu-mi pot imagina cum ar fi să stau pe platourile de filmare câte 14-16 ore având un copil de un an. N-aș putea să stau atât de mult timp departe de fetița mea“, a mai spus Cameron Diaz.

Printre rolurile în care s-a remarcat Cameron Diaz se află cele din filmele “There’s Something About Mary” (1998), “Charlie’s Angels” (2000), “Being John Malkovich” (1999) și “In a World” (2013).

FOTO: Captură cu actrița Cameron Diaz în filmul ”The Counselor” (2013)