Călin Goia: Ne simţim tare confortabil dacă oamenii dau vina pe Voltaj (AUDIO)

Călin Goia, solistul Voltaj, a vorbit la Europa FM despre nominalizarea lui şi a trupei la prima ediţie On Air Music Awards.

Nominalizat la categoria ‘Cea Mai bună voce masculină’, Călin Goia a declarat că nu ia în calcul să-şi asigure vocea, dar are grijă să o încălzească, asemeni unui sportiv, înaintea fiecărui concert.

‘Pot să mă laud cu peste o mie de concerte şi toate acestea cred că ajută vocea’, mărturiseşte solistul Voltaj.

Întrebat de Toader Păun dacă nu-l deranjează că românii au luat la propriu îndemnul piesei ‘Dă Vina pe Voltaj’, Călin nu s-a arătat deranjat şi a spus chiar că îl bucură dacă cei care ascultă piesa dau vina pe trupă pentru că s-au distrat.

‘Noi avem nevoie, mai ales aici în România, şi de descreţirea frunţilor. Noi venim în ajutorul celor care sunt opriţi (…) şi le spunem nu vă opriţi, daţi vina pe Voltaj’, declară solistul Voltaj în interviul acordat Europa FM.

Declaraţiile integrale făcute de Călin Goia le puteţi reasculta cu ajutorul playerului din partea stânga a acestui articol.

În următoarele două săptămâni, zilnic, în ‘Europa Express’ şi ‘Clubul de Seară’ veţi cunoaşte câţiva dintre nominalizaţii On Air Music Awards.

Prima ediţie a On Air Music Awards va avea loc pe 15 aprilie 2013 în Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti. Invitaţii vor sosi pe covorul roşu începând cu ora 19:00 iar Gala va începe la 20:30.

On Air Music Awards este un proiect gândit pe termen lung, susţinut de Europa FM. On Air Music Awards îşi propune să pună în valoare cât mai multe genuri muzicale aflate la graniţa mainstream-ului, să implice şi creatori din alte domenii ale artei şi să sprijine dezvoltarea şcolilor de muzică cu tradiţie.

On Air Music Awards va acorda premii pentru următoarele categorii:

 1. Cel mai bun Pop Rock
 2. Cel mai bun Folk
 3. Cel mai bun Rock Alternativ
 4. Cel mai bun Dance
 5. Cel mai bun Hip Hop
 6. Cel mai bun debut
 7. Cel mai difuzat pe youtube
 8. Cel mai cautat artist pe Google
 9. Casa de productie a anului
 10. Compozitorul anului
 11. Cel mai bun Videoclip
 12. Cea mi buna voce masculuina
 13. Cea mai buna voce feminina
 14. Cel mai bun text in limba romana
 15. Cel mai bun live
 16. Artistul anului
 17. Promoterul anului 2012
 18. Ambasadorul anului
 19. Premiu pentru intreaga cariera

Pe lângă aceste categorii vor exista şi două premii speciale, acordate de organizatori.

Nominalizările au fost făcute pe baza difuzărilor radio/TV şi a propunerilor făcute de oameni de radio, jurnalişti, promoteri şi case de producţie.