Bun venit pe noul europafm.ro!

Îți mulțumim pentru vizita ta pe noul europafm.ro.

Site-ul pe care îl vizitezi acum este în varianta beta, ceea ce înseamnă că în zilele următoare vom lucra pentru a-l face din ce în ce mai bun pentru tine.

Ne bazăm pe tine să ne spui ce îți place, ce nu și mai ales ce ți-ai dori să găsești la un click pe noul europafm.ro.

Club VIP Europa FM

Pentru că vrem să avem grijă maximă de datele tale personale, siteul europafm.ro necesită o nouă parolă pentru acces. O poți seta cu un click aici cu ajutorul adresei de e-mail cu care ți-ai creat contul pe vechiul europafm.ro.

Dacă în ultimele zile nu ai fost un utilizator activ Club VIP Europa FM, atunci contul tău a fost suspendat și este necesar să te înregistrezi cu un click aici!

Pentru toți membrii Club VIP Europa FM pregătim multe surprize și vrem să ne asigurăm că îi avem alături pe cei mai fideli prieteni ai noștri.

Folosește-ți contul pentru a-ți face playlist cu piesele preferate de la Europa FM, pentru a vota cele mai bune 20 de piese în Europa Top Hit, dar și pentru a participa la concursuri care-ți sunt rezervate doar ție și celorlalți prieteni din Club VIP Europa FM!

Pentru prima dată în România, tu controlezi ce este la radio

Pe noul europafm.ro ai posibilitatea de a asculta live Europa FM sau de a (re)asculta ceea ce s-a întâmplat în urmă cu câteva minute sau până la 48 de ore în urmă. Alegi data și ora de începere, apoi te bucuri de programul preferat atunci când vrei!

Emisiunile preferate pot fi descărcate de pe europafm.ro sau ascultate online pe noul europafm.ro la câteva minute după ce s-au încheiat la Europa FM.

Accesibil de pe smartphone, tabletă, PC și Smart TV

Noul europafm.ro este RWD, adică este creat astfel încât să se adapteze oricărui dispozitiv. L-am testat pe cele mai populare tablete și smartphone și la diverse rezoluții. Totuși este posibil să ai fix modelul pe care nu l-am încercat, așa că dacă descoperi o problemă de compatibilitate cu gadgetul tău favorit, te rugăm să ne spui.