Confidenţialitate

Buffon a fost suspendat 3 meciuri pentru scandalul de la meciul cu Real Madrid

Gianluigi Buffon și-a aflat pedeapsa după eliminarea de la meciul lui Juventus Torino cu Real Madrid, din sferturile Ligii Campionilor.

UEFA l-a suspendat 3 meciuri pe fostul goalkeeper al naționalei Italiei, fiindcă a protestat vehement după ce arbitrul englez Michael Oliver a dictat penalty împotriva lui Juve în prelungirile partidei, când echipa lui conducea cu 3-0 și se îndrepta spre prelungiri.

Buffon i-a spus atunci centralului că are “un sac de gunoi în loc de inimă”, însă apoi i-a cerut scuze și a declarat că regretă acea ieșire nervoasă.

Între timp, Juventus și-a adus un portar nou, după plecarea lui. Mattia Perin de la Genoa, s-a înțeles cu oficialii campioanei din “Il Calcio” și va semna contractul până la sfârșitul săptămânii, anunță cotidianul “L’Equipe”.

Transferul va costa 12 milioane de euro, la care s-ar mai putea adăuga încă 3 milioane, ca bonusuri de performanță.

În vârstă de 25 de ani, Perin a mai fost împrumutat la Padova și Pescara, iar în poarta “bianco-nerilor” se va lupta pentru titularizare cu polonezul Wojciech Szczesny.

Amintim, “veteranul” Gianluigi Buffon a anunțat că va pleca de la Juve și ar putea semna un contract cu Paris St. Germain, deși are 40 de ani.