Bucureştiul joacă tenis

Luni, 10 iunie, încep înscrierile pentru evenimentul Bucureștiul Joacă Tenis, unul dintre cele mai mari turnee de categorie Silver, care se adresează comunității Tenis Partener, respectiv cea din Capitală.

Meciurile se vor desfășura în paralel în două din cele mai apreciate cluburi din București,  Academia de Tenis Herăstrău și la Pescariu Sports & SPA.

Evenimentul Bucureștiul Joacă Tenis, destinat descoperirii circuitului într-o variantă mai accesibilă față de cea a turneelor Platinum, a ajuns deja la cea de-a 5-a ediție.

Graficul de joc este unul extins, cu probe de simplu pe grupe, dar include și tablouri de dublu.

Acțiunea este sprijintă de partenerii întregului sistem: Barilla și Kronenbourg 1664 Blanc, acestea asigurând produse în pachetul de concurs.

În plus, câștigătorii vor fi recompensați și cu premii. Fiecare participant în probele de simplu va primi, la înregistrare, câte un voucher constând într-o oră gratuită de tenis (închiriere teren) în cluburile gazdă.

Detalii despre desfășurarea evenimentului, dar și galeriile foto zilnice vor fi accesibile pe pagina de Facebook Circuitul Tenis Partener.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS