Confidenţialitate

București: “Străzi deschise”, în cartierul Aviaţiei. Calea Victoriei şi Şoseaua Kiseleff nu vor fi pietonale în acest weekend

Programul “Străzi deschise” se va desfăşura în acest sfârşit de săptămână pe Strada General Ştefan Burileanu din Sectorul 1, anunţă ARCUB.

Un nou traseu pietonal va include activităţi sportive şi educative, momente de circ, concerte de muzică populară, zone de joacă şi mişcare, momente artistice de muzică şi dans, dar şi spectacole susţinute de Teatrul de Animaţie Ţăndărică şi de Teatrul Masca.

În vederea desfăşurării evenimentului, traficul rutier va fi restricţionat pe Strada General Ştefan Burileanu, între Strada Nicolae Caranfil şi Strada Av. Alexandru Şerbănescu, începând de vineri, ora 23:00, şi va fi reluat luni, începând cu ora 04:00.

“Străzi deschise” continuă până pe 16 octombrie. Începând din aprilie, programul propune locuitorilor o “(re)împrietenire” cu oraşul în care trăiesc prin intermediul unor weekenduri pietonale în mai multe zone centrale şi din sectoare. Zonele care devin pietonale variază de la weekend la weekend, proiectul urmărind să ofere posibilitatea cât mai multor locuitori ai Capitalei “să se bucure de insule de relaxare temporare în spaţiul public altminteri aglomerat al oraşului”, a transmis ARCUB.

FOTO: ARCEN