Bucuresti: Crosul Familiei, in Parcul Alexandru Ioan Cuza (AUDIO)

Peste 400 de mămici, tătici și copii sunt așteptați la linia de start

Crosul familiei are loc sambata, 25 octombrie, de la ora 10, în Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost I.O.R.), din sectorul 3 Bucuresti Toate familiile prezente vor fi indemnate sa adopte un stil de viata sanatos.

La eveniment vor fi prezente doua invitate speciale care si-au dovedit de-a lungul timpului iubirea si pasiunea pentru miscare si care sunt o dovada concreta a beneficiilor adoptarii unui stil de viata sanatos.

Carmen Bruma si Elisabeta Lipa vor da startul Crosului Familiei. La final, familiile participante vor primi medalii si diplome, iar cele castigatoare, premii din partea Bayer, sustinatorul oficial al Crosului. Crosul Familiei se va desfășura pe trasee separate pentru echipe formate din cuplul părinte – copil, în funcție de vârsta copilului.

Fiecare cuplu părinte – copil va primi câte un număr și câte o panglică pe care o vor ține în mână, atât părintele cât și copilul fiind nevoiți să își adapteze reciproc ritmul în care aleargă.

Premiile, constând în tricouri, mere de la Irinuca (simbolul Emovere pentru un stil de viață sănătos) și produse oferite de Bayer, vor fi acordate în foișorul de lemn, pe podium, de către invitatele speciale ale evenimentului, Carmen Brumă și Elisabeta Lipa, cu care concurenții vor avea ocazia să se fotografieze și de la care vor putea lua autografe, la finalul competiției.