Bucuresti: Creative Fashion Festival, in Centrul Vechi (AUDIO)

Intrarea la eveniment este libera.

In weekend-ul 14-15 iunie, La Historia, vis-à-vis de Teatrul de Comedie, isi deschide portile cu un targ amplu de toata frumusetea ce se va desfasura intre orele 12:00 si 20:00.

Ajuns la cea de-a treia editie, targul Creative Fashion Festival intruneste toate ingredientele unui eveniment de succes: haine de designer sau vintage la preturi avantajoase, bijuterii si accesorii originale, dar si incaltaminte din piele naturala sau genti colorate care vor completa tinuta perfecta a sezonului estival.

Organizatorii vor completa sarbatoarea cumparaturilor cu prezentari de moda, noi tinute concepute de participantii la targul Creative Fashion Festival, si cu sedinte de machiaj oferite I mod gratuit tuturor vizitatoarelor care doresc un make-up professional by Elena Panait.

Un alt moment interesant, va fi marcat de Zain Beauty – Cosmetice Naturale. Clientele interesate sa descopere tehnica realizarii unui sapun 100% natural, vor fi asteptate duminica, 15iunie, la ora 14:00 la un workshop sustinut de un specialist in domeniu.