Bucuresti: Concert Kim Cesarion, in aer liber, la Roaba de cultura (AUDIO)

‘Suedia Creativa’, trei zile de sarbatoare suedeza, 13 -15 iunie, la Roaba de cultura, in Parcul Herastrau.

Suedia Creativa inseamna trei zile de:

1. Muzica de calitate Kim Cesarion invitat special, in concert – un artist foarte cunoscut din Suedia, un muzician clasic instruit, a carui melodie ‘Undressed’ a fost un hit in multe tari din Europa, vine la Roaba de cultura sa faca spectacol.

2. Ateliere de pictura a calutului Dalahäst – ateliere prin care va facem cunostinta cu traditionalul cal suedez. Sculptat in lemn, originar din provincia Dalarna, calul Dalahäst este una dintre cele mai cunoscute jucarii pentru copii, iar acum copiii din Bucuresti vor avea ocazia sa-si puna amprenta asupra lor.

3. Relaxare si cafea buna – zona de relaxare si muzica de calitate, ateliere creative si multa voie buna.

4. Cursuri de prim ajutor – Suedezii sunt recunoscuti pentru dragostea lor pentru natura si pentru interesul lor pentru o viata sanatoasa, iar cursurile de prim ajutor incurajeaza aceasta preocupare.

5. Frumusete si stil de viata – atmosfera relaxata, cu activitati de evaluare corporala, cursuri si sesiuni de machiaj si nutritie.

6. Ateliere de reciclare creativa – Suedia este cea mai nepoluata tara din Europa, iar atelierele de reciclare creativa demonstreaza importanta pe care suedezii o acorda reciclarii si reutilizarii resurselor.

7. Sport si miscare – sesiuni de sport si o atmosfera plina de energie pe pajistea Roabei de cultura, un exemplu al modului in care suedezii aleg sa-si petreaca timpul liber.

8. Jocurile Copilariei – copiilor le sunt dedicate o serie de activitati, prin care se pot distra: jocuri, show-uri de magie, de improvizatie si multe alte surprize.