Bryan Adams, aniversat în Deşteptarea

George Zafiu şi Vlad Petreanu l-au descris simplu pe Bryan Adams, miercuri, în Deşteptarea: ‘Cântă despre Summer of 69, dar s-a născut, de ziua lui, toamna, pe 5 noiembrie, în Canada’.

‘Vorbim astăzi despre cel care în 1995 ne întreba direct: Have You Ever Really Loved a Woman? Adică despre artistul care la vârsta de 14 ani spăla vase ca să economisească bani să-și cumpere o chitară.

Având tatăl diplomat, eroul nostru a călătorit încă din copilărie in mai multe țări pentru ca mai apoi piesele lui să treacă granițele pentru a cuceri topuri naționale și internaționale. Un exemplu, piesa Everething I Do I Do It for you – care a stat timp de 16 săptămâni pe primul loc in Marea Britanie.

Cântecul ce incă rulează in difuzoare a rulat și pe post de coloană sonoră pentru filmul Robin Hood – Prințul Hoților. Reținem și că sărbătoritul ne-a dăruit o excelentă melodie de întors seara de la bere: Se cheamă Please forgive me. Tot el este și pasionat și talentat intr-ale fotografiei. Dovadă că a lucrat în acest domeniu cu artiști precum Celine Dion, Placido Domingo, Moby sau Amy Winehouse’, l-au descrie Vlad şi George pe aniversatul zilei, Bryan Adams.

Click aici pentru a reasculta cele mai interesante momente din emisiunea Deşteptarea