Breaking Bad – cel mai bine cotat serial TV

Cel mai bine cotat serial TV din istorie: 16 premii PrimeTime Emmy, opt premii Satellite, două Globuri de Aur, două premiiPeabody și unul People’s. Este vorba despre Breaking Bad.

 

 

 

Breaking Bad este o combinație de film polițist, thirller și comedie neagră.

Conceput și regizat de Gerorge Gilligan, serialul îi are în centrul său pe Bryan Cranston – adică Walter White și Aaron Paul, în rolul liu Jesse Pinkman.

În 62 de episoade grupate în 5 sezoane care trec extrem de repede, puteți urmări povestea lui Walter White – un genial profesor de chimie de licei, care după ce află că are cancer la plămâni decide să intre în lumea producătorilor de droguri. El alege să producă metamfetamină pentru a asigura pe termen lung situația familiei sale. Acțiunea se desfășoară în orașul Albuquerque- New Mexico.

 

Pentru interpretarea lui Walter White, Cryan Cranston a luat de patru ori Premiul Primetime Emmy acordat pentru cei mai buni actori de serial in rol principal. ”Breaking Bad” a debutat la postul american. A fost , fiind difuzat între 20 ianuarie 2008 și 29 septembrie 2013. A fost inclus în ediția 2014 a faimoasei Guinness Book.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

sursa foto> toucharcade.com