Confidenţialitate

Brașovul se pregătește pentru Romanian Rocks 2021

Joi, 7 octombrie, de la ora 19:00, Brașovul va găzdui evenimentul Romanian Rocks 2021, o impresionantă desfășurare de artiști care alcătuiesc CEA MAI MARE TRUPĂ MUZICALĂ ROMÂNESCĂ din istorie.

ROMANIA ROCKS 2021 va prezenta in premiera la Brasov o nouă producție spectaculoasă în care Orchestra Filarmonicii de Stat Brasov sub bagheta dirijorului Remus Grama va re-interpreta deodată și împreună într-un mod impresionant alte 25 din cele mai cunoscute piese din istoria muzicii romanești din trecut și până astăzi, piese care au impactat și impresionat generații întregi.

Vor fi din nou invitați valoroși care vor cânta alături de această super-orchestră, artiști din 4 generații care au adus aceste piese în conștiința publică: Cristi Minculescu (Iris), Calin Goia (Voltaj), Flavius Buzila (Hara), Adrian Despot (Vita de Vie), Roxen și EMAA. Prezentatorul evenimentului este George Zafiu (Europa Fm).
În cadrul evenimentului se vor prezenta doua momente speciale dedicate dirijorului Răzvan Metea și liderului formației Cargo, Adrian Barar, plecați dintre noi la începutul anului, în urma infectării cu Covid-19.

Unică în România, ideea de bază a proiectului este categoric aceea de “ÎMPREUNĂ”, o colaborare inovativă și spectaculoasă a generațiilor de muzicieni români care încurajează creația artistică românească de valoare.

Intrarea este liberă.